Εγκλωβίστηκες στην Αττική Οδό; Κέρδισες στη λοταρία!

Εγκλωβίστηκες στην Αττική Οδό; Κέρδισες στη λοταρία!
Ο Δεκανέας Αλλαγής
Ο Δεκανέας Αλλαγής

Να πεις πως δεν ήξεραν, πως δεν είχαν τα σημάδια των Θεών ή έστω των μετεωρολόγων;

Του Δεκανέα Αλλαγής

Αργία μήτηρ πάσης κακίας έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αλλά που να ξέραν κι οι έρμοι πως στις μέρες μας η αργία είναι η πανάκεια για κάθε αβελτηρία και πανωλεθρία!

Να πεις πως δεν ήξεραν, πως δεν είχαν τα σημάδια των Θεών ή έστω των μετεωρολόγων;
Πως όλοι, μα όλοι, οι ειδικοί δεν έκαναν λόγο για φαινόμενο παρόμοιο και ίσως μεγαλύτερο από την περσινή Μήδεια; Το έλεγαν και όπως φάνηκε το εννοούσαν!
Και τι έκαναν οι ιθύνοντες; Συσκέψεις, συνεδριάσεις και μπόλικη επικοινωνία, που αποδέχτηκε φτερό στον άνεμο ή παγοθήκες  στο χιονιά για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών!

Και όπως είναι γνωστό τοις πάσι στην Ελλάδα, δεν θες να λυθεί ένα πρόβλημα… συνέστησε  μια επιτροπή! Την ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, και περιμένουμε τα πορίσματα για το ποιος φταίει. 

Στο μεταξύ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θα σκέφτηκαν… α ρε να μην πάρω τ’ αμάξι μου και να κλεινόμουνα για καμμιά δεκαριά ώρες στην Αττική Οδό και να έβγαζα  ένα διχίλιαρο!  Κι αν ταλαιπωρήθηκες στη Μεσογείων, στο Γέρακα ή στο Διονύσο, ε ατύχησες, ας πρόσεχες να εγκλωβιζόσουν όχι σε μπας κλας δρόμο, αλλά στη γκλάμορους Αττική Οδό!

Και μέσα σ’ όλα αυτά… τσουπ και η Εθνική Αργία και μάλιστα εις διπλούν! Ε αφού δεν μπορούν να λύνουν τα προβλήματα τόσο το χειρότερο για εκείνα, που απλώς τα βάζουν κάτω από το χαλάκι με αυτό το πρωτότυπο lockdown!

Τώρα ποιος πληρώνει τα σπασμένα απ’ αυτή τη διήμερη αγρανάπαυση, δεν είναι δικός τους λογαριασμός, εκείνοι έχουν την ειδικότητα να τα αντιμετωπίζουν όλα, στέλνοντας τα μπιλιετάκια στους άλλους! Είτε αφορά την διαχείριση της πανδημίας, είτε τα σπασμένα της κακοκαιρίας!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ