Έτοιμος ο δρόμος της Μεσαράς – Θέμα ημερών η παράδοσή του

Τί είπε ο Φώτης Καζάσης για το δρόμο της Μεσαράς αλλά και για το ... πως πρέπει να είναι ο νέος ΒΟΑΚ

Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά τονίζοντας ότι η μέρα ... είναι κοντά, μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Φώτης Καζάσης, για την παράδοση του δρόμου της Μεσαράς.

Όπως είπε ο κ.Καζάσης "παίζουμε με τις ώρες και τις μέρες", υπογραμμίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα μέχρι τη Μ.Πέμπτη.

"Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το έργο, στο σημείο που έχει φτάσει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ολοκληρωθεί η υλοποίησή του, αλλά δε θέλω να δεσμευτώ για την ημερομηνία" - είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καζάσης.

Ο ίδιος αναφορικά με την αγωνία μπροστά στον κίνδυνο απένταξης του έργου εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας πως "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο θέμα του προστίμου και της απένταξης" και πως ο δρόμος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Αναφορικά με την (πολύπαθη) γέφυρα του Χαμεζίου έκανε γνωστό ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν από το Πάσχα, ενώ παραπέμποντας στο τμήμα "Γούρνες - Χερσόνησος" που εγκαινιάζεται σήμερα, έδωσε στίγμα για το νέο ΒΟΑΚ λέγοντας: "Έτσι πρέπει να είναι ο νέος ΒΟΑΚ".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ