"Χτενίζουν" τα ορεινά για τον δράστη του φονικού στο Λασίθι

Με το πρώτο φως της ημέρας οι διωκτικές αρχές θα προχωρήσουν σε στοχευμένες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του 43χρονου

Στα ορεινά του Επάνω Μεραμβέλλου αναζητούσαν μέχρι αργά τη νύχτα της Δευτέρας οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον 43χρονο άνδρα που λίγες ώρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο πατέρα και γιο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον πρώτο και σοβαρά τον δεύτερο.

Οι έρευνες των αρχών, διεξάγονταν κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του διαπεραστικού κρύου που επικρατούσε στην περιοχή των ερευνών, την οποία εξάλλου ο 43χρονος δράστης και πατέρας τριών παιδιών – σύμφωνα με πληροφορίες - γνωρίζει πολύ καλά. Για τον λόγο αυτό, με το πρώτο φως της ημέρας, αναμένεται να γίνουν στοχευμένες επιχειρήσεις σε μέρη όπου πιθανόν να έχει αναζητήσει καταφύγιο ο φυγάς.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι ο πατέρας του 43χρονου δράστη προσήχθη προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, δεδομένου ότι δράστης και θύματα, σύμφωνα με τις αρχές είχαν προστριβές μεταξύ τους για κτηματικές διαφορές.

Την ίδια ώρα, βαθιά είναι η οδύνη στην οικογένεια του 73χρονου θύματος της δολοφονίας και ταυτόχρονα η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του 45χρονου γιου του κορυφώνεται, καθώς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραυματίας δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και είναι επιπλέον ιδιοκτήτης πολυτελούς ταξί.

Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, που βρισκόταν κοντά στον τόπο της δολοφονίας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τα σκάγια του δράστη δεν του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό λόγω της απόστασης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ