Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις για τη νέα διοίκηση του ΟΑΚ

Χανιώτικο δίδυμο στο τιμόνι του Οργανισμού

Η ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου, με θέμα: «Ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών, ρυθμίσεις μεταφορών και άλλες διατάξεις», με την αναφορά στο άρθρο 64 του προσώπου που θα επιλεγεί ως νέος πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, επιταχύνει τις εξελίξεις για τη νέα διοίκηση του ΟΑΚ.

Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive,o μεν Λευτέρης Κοπάσης φαίνεται πως θα είναι ο πρόεδρος, ο δε Άρης Παπαδογιάννης ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Συγκεκριμένα, με το άρθρο 64 τροποποιείται το καταστατικού τού Οργανισμού, προβλέποντας ότι πλέον ο Πρόεδρος θα ορίζεται απευθείας από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. Προϋπόθεση είναι το άτομο που θα οριστεί στη θέση του προέδρου να είναι απόφοιτος ΑΕΙ.

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου σε ότι αφορά τη θέση του Προέδρου: «Με την προτεινόμενη διάταξη τροποποιείται το καταστατικό της ΟΑΚ Α.Ε. και σκοπείται η ενίσχυση του ρόλου της Διοίκησης με ορισμό προσώπου εγνωσμένου κύρους που διαθέτει τον αναγκαίο χρόνο ενασχόλησης με την προαγωγή του έργου της εταιρείας».

Δείτε τι αναφέρει το άρθρο 64 του νομοσχεδίου:


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ