Τι ψάχνει στο νοσοκομείο Διοίκηση, αλλά και... Αστυνομία;

Σε εξέλιξη έρευνα των αρχών για τη δραστηριότητα εργαζόμενης στη γραμματεία κλινικής νοσηλευτικού ιδρύματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας που «ξεσκονίζει» εργαζόμενη στη γραμματεία κλινικής νοσοκομείου της Κρήτης για … πολλά και διάφορα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα οι αρμόδιες Αρχές θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους οπότε και πλέον θα ξεκαθαριστεί αν η υπόθεση θα τραβήξει το δρόμο της δικαιοσύνης ή θα χρειαστεί να γίνουν επιπλέον ενέργειες με στόχο να αποσαφηνιστούν καταστάσεις.

Την έρευνα προκάλεσαν καταγγελίες (έχουμε υπόψη συγκεκριμένες περιπτώσεις) που λένε ότι η εν λόγω κυρία «δάγκωσε» συμπολίτες μας, στους οποίους υποσχέθηκε συγκεκριμένες …εξυπηρετήσεις, επικαλούμενη τις ισχυρές διασυνδέσεις της.

Φαίνεται όμως ότι στο ψάξιμο πάνω προέκυψαν και άλλα ζητήματα σχετικά με το εργασιακό καθεστώς υπό το οποίο βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στα αυτιά μας έχουν φθάσει θάματα και πράματα… Είναι δυνατόν; Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση είναι ενήμερη για την έρευνα.

Εμείς αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ολοκλήρωση της προανάκρισης και τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε αναλυτικότερα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ