14 χρόνια Cretalive, 14 χρόνια στην κορυφή!

Newsroom
Newsroom

Σας ευχαριστούμε για την πολύχρονη στήριξη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι!

Μια σημαντική μέρα η χθεσινή για τους ανθρώπους του Cretalive, καθώς συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από την ημέρα που "συναντήθηκε" για πρώτη φορά με τους αναγνώστες του!

Mια σχέση που κρατά στο πέρασμα του χρόνου... Ένας "έρωτας" κεραυνοβόλος!

Από τη μέρα εκείνη του Ιούνη του 2010, όμως, το Cretalive, μεγάλωσε, γιγαντώθηκε κι έγινε μέρος της καθημερινότητας σας, κατακτώντας την πρώτη θέση στο νέο τρόπο ενημέρωσης που, με την έλευση του, καθιέρωσε. Τίποτα δεν ήταν ίδιο στην ενημέρωση και την ειδησεογραφία

Όλα άλλαξαν με την έλευση του, δίνοντας σε μας τους ανθρώπους του, ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για την καθημερινή σας ενημέρωση.  Μια πρωτιά στη δημοφιλία αλλά και στην εγκυρότητα που με το… "καλημέρα", χάρη στους χιλιάδες αναγνώστες του, δεν έχασε ποτέ στο πέρασμα του χρόνου.

Μια πρωτιά που επιβεβαιώθηκε και πάλι στην… κάλπη των ευρωεκλογών με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες να επιλέγουν το Cretalive για να ενημερωθούν!

Με σεβασμό και αγάπη στους μοναδικούς μας συνοδοιπόρους, εσάς φίλοι αναγνώστες, αφού σας ευχαριστήσουμε για την πολύχρονη στήριξη σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι.

Γιατί, αφού το έγραψε το Cretalive… έτσι θα είναι!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ