«Δεν είδαμε ουρές στο ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν σε φωτογραφία»!

«Δεν είδαμε ουρές στο ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν σε φωτογραφία»!

Στο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται με μεγάλη ικανοποίηση στα όρια του ενθουσιασμού για τη συμμετοχή του κόσμου

Στον απόηχο της εσωκομματικής κάλπης στο ΣΥΡΙΖΑ και στο πόσο - σε τοπικό επίπεδο - πήγε καλά η συμμετοχή, κινήθηκε η σημερινή μέρα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται με μεγάλη ικανοποίηση στα όρια του ενθουσιασμού για τη συμμετοχή του κόσμου και για το γεγονός πως πήγαν διπλάσιοι από τους 2.000 εγγεγραμμένους για να ψηφίσουν, σύνολο δηλαδή 6000!

Στο ΠΑΣΟΚ τώρα παρ'ότι επίσημα δεν ασχολούνται με την εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, ανεπισήμως κάνουν κάποια σχόλια που επιδοκιμάζουν αυτό που και το κόμμα δηλαδή λέει κεντρικά: ότι δηλαδή δεν πέτυχε το στοίχημα παρά τους φιλόδοξους στόχους.

Στη δική μας διαδικασία - λένε οι ΠΑΣΟΚοι- πήγαν 13000 μέλη στο Ηράκλειο, σε μια περιοχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τα μεγαλύτερα ποσοστά του στην Ελλάδα, υπερδιπλάσιος δηλαδή κόσμος από εκείνον που πήγε χθες. Αυτό από μόνο του είναι ένα μήνυμα, ότι τα πράγματα και οι συσχετισμοί αλλάζουν σημαντικά υπέρ του κινήματος. Παράλληλα- χωρίς τουλάχιστον με άμεσο τρόπο να θέλουν να αμφισβητήσουν τη συμμετοχή- λένε με νόημα, πως είναι απορίας άξιο σε μια εσωκομματική κάλπη, όπου πήγαν κατά πως λένε οι Συριζαίοι 6000 άτομα, να μην υπάρχει ούτε μια φωτογραφία που να δείχνει ουρές και μια μαζικότητα στη συμμετοχή, ούτε καν σε φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook.

Επίσης ένα βίντεο, κάτι που να δείχνει πως υπάρχει μαζική προσέλευση, δεν είδαμε, λένε, αντιπαραθέτοντας τη δική τους εικόνα από συγκεκριμένες κάλπες, όπου η σύγκριση με το ΠΑΣΟΚ ήταν, κατά τους πράσινους συντρόφους, 1 Συριζαίος προς 5 Πασόκους! Ένας άτυπος ανταγωνισμός, μου φαίνεται έχει ξεκινήσει, καθώς όλα αυτά θα έχουν το ενδιαφέρον τους, όταν και όποτε στηθούν οι εθνικές κάλπες!

 

Δείτε επίσης:

Α. Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση στην ψηφοφορία λόγω της μεγάλης συμμετοχής

Μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ