Χωρίς self test σχολικοί τροχονόμοι και υπεύθυνοι των κυλικείων

Χωρίς self test σχολικοί τροχονόμοι και υπεύθυνοι των κυλικείων

Έλλειψη φοβούνται οι φαρμακοποιοί που απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να μην πηγαίνει μονάχα στα διανυκτερεύοντα φαρμακεία!

Απογοητευμένοι, οι σχολικοί τροχονόμοι αλλά και οι υπεύθυνοι των κυλικείων που απευθύνθηκαν στα φαρμακεία διαπίστωσαν πως δεν δικαιούνται self test, λόγω του εργασιακού τους καθεστώτος.

Μάλιστα, κάποιοι τους παρότρυναν να υποβληθούν σε rapid test στα σταθερά σημεία ελέγχου του ΕΟΔΥ, όπως είναι η πλατεία Ελευθερίας και η Αγία Αικατερίνη.

Την ίδια στιγμή, οι φαρμακοποιοί βλέπουν τη ζήτηση για τα τεστ να είναι στα ύψη και ανησυχούν γιατί οι αποθήκες τους αδειάζουν.

Φαρμακοποιός είπε στο Cretalive ότι ο κόσμος έχει τη συνήθεια να πηγαίνει στα διανυκτερεύοντα φαρμακεία για να ζητάει τεστ. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται ελλείψεις και πολλοί φοβούνται ότι η ερχόμενη βδομάδα θα είναι δύσκολη.

"Ζητάμε από τον κόσμο να έρχεται σε εμάς τις κανονικές ώρες λειτουργίας των φαρμακείων, όχι σε δύσκολες στιγμές που είναι ένας μόνος υπάλληλος ενώ δε λείπουν και οι φασαρίες", είπε χαρακτηριστικά φαρμακοποιός του Ηρακλείου.

 

Δείτε επίσης:

Το μπέρδεμα πριν το άνοιγμα των σχολείων

Με το self test ανά χείρας, οι μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων επιστρέφουν στα θρανία

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία με self test

Το πρώτο κουδούνι, τα self tests και οι αρνητές

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ