Η απάντηση της ΚΝΕ στον Μητσοτάκη για το Πολυτεχνείο

Η απάντηση της ΚΝΕ στον Μητσοτάκη για το Πολυτεχνείο

Η ΚΝΕ ετοιμάζει τη δική της απάντηση στον πρωθυπουργό

Τη δική της απάντηση ετοιμάζεται να δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη η ΚΝΕ με αφορμή την απαγόρευση της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή, ο πρωθυπουργός μίλησε για όσους θέλουν να διεξαχθεί εν καιρώ πανδημίας η πορεία του Πολυτεχνείου λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή οι πολίτες έχει ανάγκη από σύμπνοια και από ψύχραιμη κριτική αντιπάλων και όχι από ανοησίες, όπως ήταν το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης και όσων εν μέσω πανδημίας μιλούν ακόμη για την πορεία του Πολυτεχνείου».

«Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει καμία τέτοια συμπεριφορά. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα ήθελαν όσοι πρωταγωνίστησαν σε αυτή την εξέγερση» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος φώναξε «δεν ντρέπεστε», με τον πρωθυπουργό αν απαντάει «εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Τι απαντάνε οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου στον Κ. Μητσοτάκη

Η ΚΝΕ ετοιμάζει τη δική της απάντηση στη δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας με πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου όπως ο Θανάσης Παφίλης και η Αριάδνη Αλαβάνου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατάληψης του Πολυτεχνείου το 1973.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ