Η αποχώρηση, το "ευχαριστώ" στο δήμαρχο και η επιβεβαίωση

Η αποχώρηση, το "ευχαριστώ" στο δήμαρχο και η επιβεβαίωση

Απόλυτη η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του cretalive

Την αποχώρησή της και επίσημα από τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μαλεβιζίου δημοσιοποίησε η Νατάσσα Νηστικάκη, όπως έχει γράψει ήδη το cretalive. 

H κα, Νηστικάκη, σημειώνει ότι παρά την ολιγόμηνη παραμονή της στη θέση, ο απολογισμός είναι "θετικός", ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα που την επέλεξε και εκφράζει την πεποίθηση ότι η "Δημοτική αρχή θα υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και θα οδηγήσει το Δήμο Μαλεβιζίου στην τροχιά ανάπτυξης και βελτίωσης που του αξίζει'.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αν και υπηρέτησα τα καθήκοντα μου, από τη θέση της Γενικής Γραμματέως για εννέα μόνο μήνες, θα είστε πάντα στην καρδιά μου για τον τρόπο που με αγκαλιάσατε και με κάνατε να αισθανθώ οικεία και φιλόξενα από την πρώτη κιόλας μέρα.

Είχα τη χαρά να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους οι οποίοι, πέρα από τη συναδελφική μας σχέση, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και θα τολμήσω να πω και τη φιλία τους.

Στους αγαπητούς Αντιδημάρχους, στους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, στα Νομικά Πρόσωπα και τους εργαζόμενους τους, αλλά κυρίως σε όλους εσάς τους συναδέλφους μου που συμπορευτήκαμε μαζί, έχω την ανάγκη να πω ένα απλό και ειλικρινές ευχαριστώ, για όλη τη βοήθεια και υποστήριξη που μου δώσατε όλους αυτούς τους μήνες.

Ο τελικός απολογισμός έχει θετικό πρόσημο και το μόνο που μένει, παρά τις δύσκολες συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, είναι η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση, αξίες ανεκτίμητες, που από τη μεριά μου περισσεύουν για όλους σας.

Στο σημείο αυτό, θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το Δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα, που με επίλεξε σε αυτή την τόσο σημαντική θέση και στην οποία ανταποκρίθηκα με σεβασμό και παρρησία.

Σας αποχαιρετώ όλους με τη σιγουριά και την πεποίθηση ότι με την βοήθεια και την αρωγή όλων σας, η Δημοτική αρχή θα υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και θα οδηγήσει το Δήμο Μαλεβιζίου στην τροχιά ανάπτυξης και βελτίωσης που του αξίζει.

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία και να είστε ευτυχισμένοι.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. 

Καλή συνέχεια σε όλους σας.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ