Η έγκαιρη επέμβαση του ΕΚΑΒ... και η αποκατάσταση της αλήθειας

 Η έγκαιρη επέμβαση του ΕΚΑΒ... και η αποκατάσταση της αλήθειας

Οι άνθρωποι που ΕΚΑΒ δεν είναι μεταφορείς, είναι άνθρωποι ζωής!

Την δική τους μάχη δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ που καλούνται σε κάθε λογής περιστατικό να συνδράμουν και να παρέχουν βοήθεια.

Έτσι για ακόμα μια φορά έκαναν το καθήκον τους όταν κλήθηκαν προ ημερών, να παράσχουν βοήθεια σε 58χρονο που όπως είχε γράψει το Cretalive υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε.

Πλήρωμα του βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που έγινε το συμβάν έσπευσε αμέσως,  ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση γιατρού του ΕΚΑΒ.

Γιατρός και πλήρωμα, έδωσαν μια πραγματική μάχη και ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο ανάνηψης, κατάφεραν να επαναφέρουν τον άνθρωπο στη ζωή, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο  όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Στο Cretalive, λοιπόν  επειδή έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε για το συμβάν, οτι κομβικής σημασίας ήταν συμβολή τόσο του πληρώματος όσο και του γιατρού που έσπευσε στο σημείο για να πράξει το καθήκον του.

Ο άνθρωπος σώθηκε εξαιτίας της έγκαιρης επέμβασης τους αλλά και της σκληρής μάχης που έδωσαν για να τον κρατήσουν στην ζωή. 

Διότι οι άνθρωποι που ΕΚΑΒ δεν είναι μεταφορείς, είναι άνθρωποι ζωής!

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ