Η καταγωγή του Πρωθυπουργού και το μήνυμα -έκκληση του Υπουργού

Η καταγωγή του Πρωθυπουργού και το μήνυμα -έκκληση του Υπουργού

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Κρήτη

Δεν ήταν μόνο στην συνέντευξή του στο Livetlaks (Δείτε ΕΔΩ) που ο Υπουργός Εσωτερικών απηύθυνε παραινέσεις για πιστοί τήρηση απ' όλους, των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό. 

Το ίδιο έπραξε και στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της παρουσίασης του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" στο Ηράκλειο (Δείτε ΕΔΩ), με ειδική μάλιστα αναφορά στην Κρήτη, η οποία περιελάμβανε και την καταγωγή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

"Το πανέμορφο νησί μπορεί να έχει πληγεί εφέτος από την πανδημία του κορωνοιου. Όμως, δίνει μάχη και πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Του χρόνου τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ καλύτερα. Εσείς οι Κρητικοί έχετε το προνόμιο να έχετε πρωθυπουργό από τον τόπο σας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να μην αδικεί τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, αλλά όσο να' ναι την ιδιαίτερη αγάπη του για την Κρήτη και την έχει και την δείχνει. Εγρήγορση λοιπόν,  προσοχή και τήρηση των μέτρων ασφαλείας, ειδικά αυτές τις μέρες, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που κάναμε όλο το χειμώνα με την καραντίνα. Ως τώρα τα πήγαμε καλά" ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος, ενώ έκανε και πάλι "έκκληση" ειδικά στον νέους και τόνισε την ανάγκη έντασης των ελέγχων.

"Ειδικά θέλω να παρακαλέσω τα νέα παιδιά. Θέλω να σκέφτονται τους γονείς και τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Να δείξουν αλληλεγγύη στους μεγαλύτερους ανθρώπους. Δεν είναι τίποτα να κρατάμε τις αποστάσεις για μερικούς μήνες και να φοράμε τη μάσκα- τη φοράμε παντού σε κλειστό χώρο. Είναι τόσο απλό να το κάνουν. Οι δήμαρχοι με τον Περιφερειάρχη πρέπει να εντείνουν τούς ελέγχους για να μην έρθουμε σε δύσκολη θέση" υπογράμμισε παραδεχόμενος ότι : "Μας προβληματίζει η αύξηση των κρουσμάτων"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ