ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

Η μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τα ... 45 λεπτά που ζήτησε ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Στις 02.17 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου

Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

"Δε θα χρειαστώ περισσότερα από 45 λεπτά για να εισηγηθώ" είπε χαριτολογώντας στη 1.19 μετά τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός ξεκινώντας την ενημέρωση για τα σενάρια αξιοποίησης της έκτασης του αεροδρομίου "Ν.Καζαντζάκης", όταν λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι. Μετά τα συγκρατημένα γέλια των ήδη ξενυχτισμένων δημοτικών συμβούλων, ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι θα χρειαζόταν πολύ λιγότερο χρόνο, άλλωστε η κόπωση - σωματική και πνευματική - ήταν αναπόφευκτη για τους δημοτικούς συμβούλους που είχαν ξεκινήσει από τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας κι επί 5 ώρες ήδη συζητούσαν - και μάλιστα σε υψηλούς τόνους.

Τελικά με τις διευκρινιστικές ερωτήσεις του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", Δημήτρη Δουλουφάκη και τις απαντήσεις του Δημάρχου, η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα "έκλεισε" λίγο πριν τις 2 παρά δέκα! 

Δεν έκλεισε όμως και η συνεδρίαση, που συνεχίστηκε ως την ολοκλήρωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης στις 2.17 πμ! Ο κανονισμός μπορεί να προβλέπει τη δυνατότητα διακοπής της συνεδρίασης και τη συνέχισή της την επόμενη ημέρα, την ίδια ώρα, όμως το απόγευμα της Τρίτης ανοίγει αυλαία το "Τέχνη Καθ'οδόν" και θα ήταν, σίγουρα, παραφωνία να απουσιάζουν Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση