Η νέα και αριστερή, το σχόλιο και η απάντηση

Η νέα και αριστερή, το σχόλιο και η απάντηση

Αντίδραση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του cretalive για την Κατερίνα Νοτοπούλου

Με αφορμή το σχόλιο συνεργάτη μας για την επίσκεψη της Τομέαρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου μας απάντησε, ψέγοντας μας για  "ένα λίβελο εναντίον μίας γυναίκας πολιτικού, που το μόνο της «σφάλμα» είναι ότι είναι νέα και αριστερή".

Μάλλον, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβαν το πνεύμα και το ύφος του σχολίου.

Ωστόσο, παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση:

"Σχετικά με δημοσίευμα στο site σας, υπογεγραμμένο από τον/την Κ.Μα., υπό τον τίτλο «Ασκήσεις λαϊκισμού για μιαν από μηχανής Θεά», δεν θα μπούμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε ένα λίβελο, εναντίον μίας γυναίκας πολιτικού, που το μόνο της «σφάλμα» είναι ότι είναι νέα και αριστερή.

Για το αποτέλεσμα της επίσκεψης της βουλευτού και τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου στο Ηράκλειο, παραπέμπουμε στους εκπροσώπους των φορέων της πόλης, με τους οποίους συναντήθηκε, συνομίλησε, άκουσε τα αιτήματά τους και παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματος για τον τουρισμό.

Από την πλευρά μας είμαστε ανοιχτοί ακόμη και στην πιο σκληρή πολιτική κριτική. Δεν ανεχόμαστε ωστόσο τη λάσπη, την απαξίωση και τις προσωπικές προσβολές, χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

Λυπόμαστε για τον συντάκτη σας Κ.Μα. και για το ύφος του κειμένου και ζητάμε να δημοσιευτεί η απάντηση μας με ανάλογο τρόπο" 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ