Η συναυλία του Χαρούλη, ο συνωστισμός και η απάντηση των διοργανωτών!

Η συναυλία του Χαρούλη, ο συνωστισμός και η απάντηση των διοργανωτών!

Από την παραγωγή του δημοφιλούς καλλιτέχνη ενημέρωσαν πως μέσα στο χώρο του Παγκρήτιου, όλα κύλησαν ομαλά, δεν υπήρχε κάτι μεμπτό και τηρήθηκαν όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο

Γράφαμε νωρίτερα εδώ, σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη μας, που βρέθηκε στη χθεσινοβραδινή συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Παγκρήτιο, πως επικράτησαν συνθήκες ακραίου συνωστισμού, κυρίως εκτός σταδίου - άλλωστε είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε.

Από την παραγωγή πάντως του δημοφιλούς καλλιτέχνη μας ενημέρωσαν πως μέσα στο χώρο του Παγκρήτιου, όλα κύλησαν ομαλά, δεν υπήρχε κάτι μεμπτό και τηρήθηκαν όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Άλλωστε και οι πολλοί security που υπήρχαν και που τακτοποιούσαν όσους προσέρχονταν στη συναυλία, δεν επέτρεπαν - κατά τους διοργανωτές πάντα - να μην τηρηθούν τα προβλεπόμενα.

Για αυτό που συνέβη εκτός σταδίου, δε φέρει την ευθύνη ο διοργανωτής της εκδήλωσης, αλλά με ευθύνη του Παγκρήτιου Σταδίου δεν ανοίχτηκε μια ακόμη Πύλη, όπως είχε συμφωνηθεί κι ενώ ήταν ανοιχτές δυο θύρες του γηπέδου δεν υπήρξε μια ομαλή ροή εντός του Παγκρήτιου. Παράλληλα σημειώνεται ότι οι όρθιοι που αναφέρεται ήταν η ουρά του κυλικείου του Παγκρήτιου Σταδίου.

Επίσης υπήρχε πολύς κόσμος από τις 6 κιόλας το απόγευμα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται - πάντα εκτός γηπέδου - αυτές οι εικόνες συνωστισμού. Οι διοργανωτές, που αναφέρουν ότι οι πύλες για το κοινό άνοιξαν στις 20.00 και όχι στις 20.20, είχαν την ευθύνη για όσα συνέβησαν μετά την είσοδο από τις θύρες και σύμφωνα με την παραγωγή Χαρούλη, όλα κύλησαν κανονικά. Προς επίρρωση των παραπάνω και οι ακόλουθες φωτογραφίες:

Χαρούλης

Χαρούλης

Χαρούλης

Χαρούλης


Δείτε επίσης:

"Πατείς με πατώ σε" για τη συναυλία

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ