Κλείδωσε η νέα, ωραία και δυναμική Κατερίνα στο "πράσινο" ψηφοδέλτιο

Τι λένε στο Cretalive κομματικά στελέχη

Μια νέα, ωραία και δυναμική υποψηφιότητα φέρεται ότι "κλείδωσε"για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Είναι υποψηφιότητα με ποιοτικά χαρακτηριστικά που έψαξαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ από Αθήνα και Κρήτη στην Ιεράπετρα και που φαίνεται η επιμονή απέδωσε ενώ τώρα και καιρό τα άλλα τρία ονόματα του ψηφοδελτίου από τις άλλες περιοχές" καντόνια" του Νόμου, Μ. Κλώντζας, Ν.Κουρουπακης, Ε.Μπιτζαρακη-Σιγανου,έχουν επίσημα ανακοινωθεί.

πασοκ

Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης (σύμφωνα με κομματικά στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και που έχουν επικοινωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη) το νέο όνομα που σφραγίζει το ψηφοδέλτιο στο νομό Λασιθίου με καταγωγή την Ιεράπετρα είναι της γνωστής και αγαπητής Μηχανολόγου Μηχανικού Κατερίνας Σπυριδάκη.

Τα ίδια στελέχη αποκαλύπτουν στο cretalive ότι πρόκειται για μία δυνατή πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα με ποιοτικά χαρακτηριστικά και βαρύτητα προσωπική αλλά και οικογενειακή που" αγκαλιάζει" και άλλους πολιτικούς χώρους.

Η Κατερίνα Σπυριδάκη είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στις δημόσιες σχέσεις. Έχει προϋπηρεσία στον ΟΤΕ αλλά και σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ο πατέρας της Νίκος Σπυριδάκης, είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ,όπως και η μητέρα της Φωτεινή που και οι δύο έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν την Αυτοδιοίκηση. Ο πατέρας της συνταξιούχος μαθηματικός έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια με επιτυχία Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας, ενώ η Μητέρα της είναι συνταξιούχος εφοριακός και νυν πρόεδρος της κοινότητας Γδοχείων Λασιθίου.

Τα ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι,η υποψηφιότητα της Κατερίνας Σπυριδάκη μαζί με τις υποψηφιότητες των άξιων  στελεχών Μανώλη Κλώντζα γιατρού, Νίκου Κουρουπάκη πρώην Δήμαρχος Σητείας και της Ελευθερίας Μπιτζαράκη- Σιγανού δικηγόρου, θα καταστήσουν πολύ ισχυρό το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με ορατό το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τη μία από τις δύο έδρες.

 

κεντρική φωτογραφία Facebook

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ