Το κυκλοφοριακό χάος στον Άη Γιάννη Χωστό από ψηλά!

Μεγάλη η δοκιμασία για τους οδηγούς κατά τις ώρες αιχμής

Εκνευρισμός, ακινητοποίηση, μποτιλιάρισμα. Η πολύπαθη κυκλοφοριακά περιοχή του Άη Γιάννη Χωστού εξακολουθεί να δοκιμάζεται όπως και οι αντοχές των οδηγών. 

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με την έναρξη της εβδομάδας και σε ώρα αιχμής, που τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο και οι μεγάλοι στις δουλειές τους, η κυκλοφοριακή κατάσταση είναι χαώδης. 

Οι δύο κυκλικοί κόμβοι στην περιοχή του Άη Γιάννη προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Δείτε στο video drone του Ευτύχη Σαρτζετάκη, την κατάσταση που επικρατούσε το πρωί της Δευτέρας κατά το χρονικό διάστημα από τις 8:10 έως τις 8:30 το πρωί. 

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι συνήθως η κυκλοφοριακή συμφόρηση δεν συμβαίνει τόσο νωρίς. Πιθανότατα, όμως, πολλοί ήταν οι οδηγοί που εκτίμησαν ότι θα έπρεπε να κινηθούν νωρίτερα ακριβώς για να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί το κομφούζιο πιο νωρίς. 

Αξιοσημείωτο πάντως είναι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς παρακολουθώντας το βίντεο, ότι στις πορείες με κατεύθυνση προς την πόλη του Ηρακλείου δεν έχει καταγραφεί μποτιλιάρισμα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ