Μα είναι είδηση ότι... πλημμύρισε το Καπετανάκειο;

Μα είναι είδηση ότι... πλημμύρισε το Καπετανάκειο;

Το νέο κτήριο ήρθε, μαζί του και όχι μία, αλλά πολλές τρύπες στο νερό.

Δεν ήταν η μέρα της δημοτικής αρχής η Τρίτη. Όχι μόνο δεν έγιναν επίσημα εγκαίνια στο πάρκο Γεωργιάδη λόγω της κακοκαιρίας, αλλά η ισχυρή νεροποντή έβγαλε για ακόμη μία φορά στον “αφρό” τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το καινούργιο, παρακαλώ, κτήριο του ιστορικού και πολύπαθου Καπετανάκειου!

Εδώ που τα λέμε και τα γράφουμε, είδηση δεν είναι ότι πλημμύρισε το ταλαιπωρημένο σχολείο, είδηση θα ήταν να μην πλημμύριζε! Δυστυχώς, εκεί έχουμε φτάσει. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Τόσα χρόνια, παλιοί και νέοι καθηγητές και μαθητές, άκουγαν και περίμεναν τις νέες εγκαταστάσεις. Τελικά, το νέο κτήριο ήρθε, μαζί του και όχι μία, αλλά πολλές τρύπες στο νερό. Το καράβι μπάζει, καιρό τώρα.

Οι μαθητές ξαναβγήκαν σήμερα στην αυλή, όπως και πριν λίγο καιρό όταν τα λύματα είχαν κατακλύσει τις αίθουσες!

Το πιο άσχημο δυστυχώς, ότι η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές βρίσκονται στη μέση, λειτουργώντας ως... φιλέ στο γήπεδο των ευθυνών που κάθε τρεις και λίγο εναλλάσσονται σαν το μπαλάκι του πινγκ πονγκ από την δημοτική αρχή προς τον εργολάβο και τούμπαλιν!

Κι επειδή το φιλέ στο γήπεδο των ευθυνών έχει τρυπήσει από τις δικαιολογίες και τις υποσχέσεις, καλό θα ήταν επιτέλους να γίνει, οι υπεύθυνοι να περάσουν από τα λόγια στα ουσιαστικά έργα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ