Με αυτούς τους ρυθμούς ούτε το Καλοκαίρι ο εμβολιασμός μας!

Με αυτούς τους ρυθμούς ούτε το Καλοκαίρι ο εμβολιασμός μας!

Πανηγυρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη , αλλά ο εμβολιασμός είναι πολύ πίσω...

Κάποιοι πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς, σε «ρεκόρ “τσιμπημάτων” τις τελευταίες δυο ημέρες χάρη στην προσθήκη 144 νέων εμβολιαστικών γραμμών» αναφέρθηκε σε σχόλιο του  στο Facebook και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος τονίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης ως προς τον αριθμό των ημερήσιων εμβολιασμών ανά 100.000 πληθυσμού. Φτάσαμε στο +16.000 την 21η Ιανουαρίου. Μεγάλο νούμερο; Ναι, αλλά πώς θα πάμε έτσι; Πότε θα φτάσουμε την συλλογική ανοσία; Θα φτάσουμε τις 30000 την ημέρα; Πολύ δύσκολο. Την ίδια στιγμή μάλιστα που το Ισραήλ σε λίγο θα έχει εμβολιάσει όλο τον πληθυσμό του.

Και για να μην είμαστε άδικοι δεν είναι βέβαια μόνο ελληνικό πρόβλημα, είδατε στη Γερμανία μιλάνε για τον εμβολιασμό τον...Σεπτέμβριο!

"Το 1,15% του ελληνικού πληθυσμού έχει πλέον εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση σημειώνοντας ρεκόρ «τσιμπημάτων» τις τελευταίες δυο ημέρες χάρη στην προσθήκη 144 νέων εμβολιαστικών γραμμών. Η επίδοση αυτή μας τοποθετεί πλέον στην 4η θέση στην ΕΕ ως προς τον αριθμό ημερήσιων εμβολιασμών ανα 100.000 πληθυσμού" τόνισε ο κ.Σκέρτσος . 

Αλλά είναι ικανοποιημένοι στην κυβέρνηση;

εμβόλια

εμβολια

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ