Μυρίζει… ανωγειανή υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ!

Δείχνει να παίρνει προβάδισμα

Οι εκλογές είναι ante portas, κάποιοι πιο προχωρημένοι και βιαστικοί τοποθετούν την ανακοίνωση της ημερομηνίας από τα χείλη του πρωθυπουργού αμέσως μετά τις γιορτές και τα κόμματα τρέχουν για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια τους.

Στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν να καλύψουν τα όποια κενά κι ένα ζήτημα που ήταν ανοικτό για την ανωγειανής προέλευσης υποψηφιότητα, φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο του. 
Μαθαίνω πως το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Παύλος Σκουλάς παίρνει προβάδισμα κι αναμένεται η ένταξη του να φέρει νέα δεδομένα στο σχήμα.
 

Παυλος Σκουλάς
Ο Παύλος Σκουλάς


Μόνο και μόνο με το όνομα του και ότι αυτό παραπέμπει σε συμβολισμούς και σημειολογία για τη σχέση ΠΑΣΟΚ και Σκουλάδων, η κοινωνική αναφορά του και η επαγγελματική του δραστηριότητα ( είναι λογιστής και με στενές σχέσεις με κόσμο που το ΠΑΣΟΚ αναζητά όσμωση εδώ και χρόνια) αλλά και η επιθυμία του ίδιου να  είναι υποψήφιος, δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις πως θα αποτελέσει, αν τελικώς είναι,  μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα!

Κοντός ψαλμός αλληλούια καθώς στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, αναμένεται να έχουμε σχετικές ανακοινώσεις!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ