Ο Μάξιμος, ο Χάρης και οι αποκαλύψεις που έβαλαν "φωτιά"

Τι ειπώθηκε στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων της τραγωδίας στα Τέμπη

Επικριτικός υπήρξε ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης απέναντι στον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τις δήθεν αποκαλύψεις, όπως σημείωσε, για το θέμα του δανεισμού του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση. 

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων της τραγωδίας στα Τέμπη, ο βουλευτής της ΝΔ που είναι εισηγητής του νομοσχεδίου, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου συζητείται το νομοσχέδιο, επέκρινε την πρακτική του συναδέλφου του βουλευτή και του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης εισηγητή του νομοσχεδίου για λογαριασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να θέτει, όπως είπε, "άσχετα προς το υπό συζήτηση νομοσχέδιο θέματα, φέρνοντας προς συζήτηση στη Βουλή κατασκευασμένα δημοσιεύματα".

Επιπλέον, ο κ. Σενετάκης τόνισε ότι "από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τροπολογία για το πόθεν έσχες και εκδοτών, θα ήθελε πραγματικά ο ίδιος να μάθει με ποιανού τα λεφτά κάποιοι έγιναν εκδότες. Όπως και να μάθουμε επιτέλους ποιοι έχουν τις μετοχές την offshore της 'Αυγής', τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να αποκαλύψει".

Εξηγώντας αργότερα στο Cretalive τον λόγο της παρέμβασης του, ο κ. Σενετάκης σημείωσε ότι “δεν γίνεται να επιτρέπουμε να σέρνεται ο πολιτικός διάλογος από κατασκευασμένα δημοσιεύματα εκδοτών αμφιβόλου προελεύσεως, ούτε να μας κουνά το δάκτυλο της ηθικής ένα κόμμα που διατηρεί στις τάξεις του καταδικασμένους από την Δικαιοσύνη”.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ