Ανακοινώνει υποψηφίους ο Γιώργος Αλεξάκης

Με γοργούς ρυθμούς η συγκρότηση του Ψηφοδελτίου και η κατάρτιση του Προγράμματος

Σταθερές αξίες, νέες ιδέες και φρέσκα πρόσωπα (γυναίκες και άνδρες) αποτελούν το τρίπτυχο της στρατηγικής του Γιώργου Αλεξάκη, που προχωρά ακάθεκτος στην "κούρσα" των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην πορεία διεκδίκησης του Δήμου Ηρακλείου ο Γιώργος Αλεξάκης – ο μόνος μέχρι στιγμής που έχει πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του - συνεχίζει τις επαφές του και τις προσθήκες στο ψηφοδέλτιο ανθρώπων μέσα από την κοινωνία και το χώρο της εργασίας που μοιράζονται το ίδιο - ευρύ - όραμα για αλλαγή στην πόλη και επιθυμούν να προσφέρουν με τις γνώσεις, το χρόνο και τις εμπειρίες τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μία πρώτη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και άλλες καινοτόμες Πρωτοβουλίες πρόκειται να παρουσιαστούν πριν το Πάσχα!

Ταυτόχρονα όμως "τρέχει" και η διαδικασία κατάρτισης του Προγράμματος, για το οποίο μάλιστα εργάζεται πυρετωδώς ήδη η ειδική Επιτροπή του Προγράμματος, ξεκινώντας από τα θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, η οποία θα αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης Αλεξάκη στο Δήμο Ηρακλείου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ