Ο νέος πρύτανης στα μαθητικά χρόνια!

Ο νέος πρύτανης στα μαθητικά χρόνια!

Μια φωτογραφία πριν από 45 χρόνια

 

Από χθες ο καθηγητής Ιατρικής Γιώργος Κοντάκης είναι ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η είδηση της εκλογής όπως ήταν λογικό συγκίνησε συγγενείς και φίλους. Αλλά και τους παλιούς συμμαθητές! Ένας εξ αυτών , ο Γιώργος Καλογεράκης, ανέσυρε από το αρχείο μια φωτογραφία της Β Λυκείου (1977-1978) στο Καστέλι Πεδιάδος όπου πήγαινε ο Γ.Κοντάκης ο οποίος κατάγεται από την Κασταμονίτσα. Οι συμμαθητές του τον περιγράφουν ως τον καλύτερο μαθητή εκείνων των χρόνων και από τα καλύτερα παιδιά!

 Μεταξύ των μαθητών, οι καθηγητές Μανόλης Κρανιωτάκης – Γυμναστής (δεξιά), πατήρ Κωνσταντίνος Ζαχαριουδάκης – Θεολόγος (στο μέσον) και Μαρία Ηλιάκη – Αγγλικών (αριστερά).

Από αριστερά  οι συμμαθητές : Κώστας Κριτσωτάκης (που φαίνεται να κουμπώνει το σακάκι του), Γιώργος Κοντάκης (με το άσπρο ζιβάγκο)  ), Μανόλης Δετοράκης, Γιώργος Καλογεράκης, Μιχάλης Ζουριδάκης, Μανόλης Καντηφεδάκης, Φώτης Κασσωτάκης, Αντώνης Κορναράκης, Μιχάλης Κακουλαντωνάκης, Κώστας Μακράκης, Δημήτρης Καρυωτάκης και Λευτέρης Κορναράκης.

Στην κάτω σειρά από αριστερά : Μιράντα Μηλαθιανάκη, Μουρτζάκη Ελένη, Μαίρη Δοκιανάκη, Αλίκη  Μοχιανάκη.

Καθήμενες Ευαγγελία Βιτσαξάκη, Ευμενία Μανουσάκη και Αλεξάνδρα Καντηφεδάκη.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ