Ο Πάιατ... πιλοτάρει και η Milliyet εξοργίζεται!

Ο Πάιατ... πιλοτάρει και η Milliyet εξοργίζεται!

Πτήση με F-16 πραγματοποίησε ο Αμερικανός πρέσβης

 

Μία ανάρτηση του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, και οι φωτογραφίες που τη συνοδεύουν που τον δείχνουν να πραγματοποιεί πτήση με μαχητικό F-16 στο πλαίσιο της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών της άσκησης «Ηνίοχος 21», ήταν αρκετά για την τουρκική εφημερίδα Milliyet για να του επιτεθεί. 

 

 

«Ευχαριστώ τη USAFE-AFAFRICA που μου έδειξε απίστευτες εναέριες εικόνες της Ελλάδας από το πιλοτήριο ενός F-16! Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα και άλλες έξι χώρες συμμετέχουν στην άσκηση “Ηνίοχος 2021”, η οποία αναδεικνύει τη σημαντική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και την διευρυνόμενη συνεργασία μας στον τομέα της άμυνας, η οποία φτάνει σε όλο και υψηλότερα επίπεδα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πάιατ. 

Σκανδαλώδης η πόζα

Η τουρκική εφημερίδα  Milliyet σε άρθρο της αφού παρουσίασε κάποιες πληροφορίες για τη συμμετοχή των ξένων αεροπορικών δυνάμεων στην άσκηση «επιτέθηκε» στον πρέσβη των ΗΠΑ για την ανάρτηση που έκανε χρησιμοποιώντας τον τίτλο «σκανδαλώδη πόζα μέσα από το πιλοτήριο, που κοινοποιήθηκε από το επίσημο λογαριασμό» του Αμερικανού πρέσβη. 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ