Οι αδυναμίες δεν κρύβονται για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Μπορεί αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μην γεύτηκε τα… καλούδια της μητέρας του, αλλά επιφυλάχτηκε να το κάνει στην επόμενη κάθοδο του!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ήλθε είδε και… απέρχεται, αφού μια προσωπική απώλεια του φίλου του Γιώργου Ξεζωνάκη από το Ψυχρό Λασιθίου που πέθανε χθες ξαφνικά στην Αθήνα όπου διέμενε, τον ανάγκασε να αλλάξει το πρόγραμμα του και να φύγει εκτάκτως σήμερα το πρωί για να παραστεί στην κηδεία, ωστόσο πρόλαβε να τα κάνει ... σχεδόν όλα! Ακόμα και να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως για παράδειγμα τη μητέρα του Πόπη, μεγάλη του αδυναμία, που μπορεί να μην είχε χρόνο να την επισκεφτεί στο σπίτι τους στον Κατσαμπά, αλλά την είδε στην εκδήλωση στο "Αστόρια" και χάρηκε μαζί της μερικές ευχάριστες στιγμές.

Η κα Πόπη Ανδρουλάκη ήταν αδύνατο να λείπει χθες από την ομιλία του γιου της, Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο, για το ΕΣΥ. Η μητέρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως και ο πατέρας του, Μαρίνος Ανδρουλάκης, παλιός δυναμικός “πράσινος” συνδικαλιστής, δίνουν πάντοτε το “παρών” στις πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος στην Κρήτη, ακόμα και σε άλλους νομούς, μακριά από το μόνιμο τόπο κατοικίας τους στο Ηράκλειο. Είναι πάντοτε στο πλευρό του παιδιού τους, το οποίο και εμψυχώνουν, δεχόμενοι ευχές και συγχαρητήρια από φίλους (τους) και ψηφοφόρους της παράταξης. Έτσι έγινε και χθες, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ανταποδίδει με ένα απλό χάδι, στο μάγουλο, την αγάπη που απλόχερα του προσφέρει η μητέρα του. Μία ανθρώπινη στιγμή που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Μπορεί αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μην γεύτηκε τα… καλούδια της μητέρας του, αλλά επιφυλάχτηκε να το κάνει στην επόμενη κάθοδο του!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ