Η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και οι παριστάμενοι που σχολιάστηκαν!

Πολλές ήταν οι παρουσίες αυτοδιοικητικών, υγειονομικών, συνδικαλιστών αλλά και απλού κόσμου

Αρκετός κόσμος χθες το βράδυ στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την υγεία, σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της ελαιοσυγκομιδής αλλά και του γεγονότος πως σε νεκρό πολιτικό χρόνο όπως αυτόν που διανύουμε δεν είναι εύκολο να γεμίσεις το ΑΣΤΟΡΙΑ και ειδικά σε μια θεματική συζήτηση με εξειδικευμένα θέματα.

Όμως και κόσμος πήγε και το επίπεδο της συζήτησης ήταν υψηλό και το ΠΑΣΟΚ δείχνει να βηματίζει στον παλμό και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Πολλές παρουσίες αυτοδιοικητικών, υγειονομικών, συνδικαλιστών αλλά και απλού κόσμου που ήλθε και κυρίως έμεινε ως το τέλος για να ακούσει τις ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις.

Στις παρουσίες που σχολιάστηκαν πάντως ήταν εκείνη του προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη, που μάλιστα όπως μας έλεγε ματαίωσε την παρουσία του σε άλλη εκδήλωση για να δώσει το παρόν στη θεματική για την υγεία, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 Μανόλης Αλιφιεράκης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καρδιολόγος Βαγγέλης Ζάχαρης.

Υπήρχαν κι άλλοι όμως που κινούνται σε διάφορους χώρους και που αν μη τι άλλο δείχνει κάτι αν και στο ΠΑΣΟΚ κρατούν μικρό καλάθι!

Διαβάστε επίσης:

"Μαζί για το νέο ΕΣΥ": Τις 8 προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο Ν. Ανδρουλάκης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ