Οι διαρρήκτες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και τα απλά μαθήματα οικονομικών

Οι διαρρήκτες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και τα απλά μαθήματα οικονομικών

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πρώην υπουργός - Τι λέει για το συμβάν το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου διέρρηξαν άγνωστοι αρπάζοντας του ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ίδιου και των συνεργατών του. Μάλιστα, οι άγνωστοι διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του πρώην υπουργού και αφού άνοιξαν τρύπα στον τοίχο κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό των γραφείων.

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος με ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από την πράξη τους αυτή, αφού από το περιεχόμενο των υπολογιστών που άρπαξαν το πολύ - πολύ "να μάθουν κάποια οικονομικά"...

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει:

"Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας. 
Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους. 
Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά".

Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

"Περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά".​

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ