Οι πολιτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τα φίλαθλα ρεύματα

Οι πολιτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τα φίλαθλα ρεύματα

Πώς ξεκίνησε η...καζούρα

Εκτός από τις πολιτικές συνιστώσες, ο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται γενικώς σε φάση διεύρυνσης διαθέτει και πολλά φίλαθλα ρεύματα.

Στην πρόσφατη πολιτική εκδήλωση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών μ’ ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα, τα “έχωσε” στην κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis, υπενθυμίζοντας τα φίλαθλα αισθήματά του προς τον ΠΑΟΚ (Δείτε ΕΔΩ).

Και προ της καραντίνας όμως, ο Νίκος Παππάς, με (αυτο)σαρκαστική διάθεση, προέβλεψε ότι ο νέος ΒΟΑΚ θα γίνει ... μαζί με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μαντέψτε πότε... 

Σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Τσίπρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (φαίνεται πώς εμπνέει και ο χώρος!) ο Παναθηναϊκός αποτέλεσε και πάλι αντικείμενο συζήτησης και πειραγμάτων μεταξύ φίλων και συντρόφων του κόμματος.

Ακούγοντας τη φράση “Παναθηναϊκός και τα μυαλά στα κάγκελα”, από κάποιον από την ομήγυρη, ο κ. Τσίπρας μειδίασε: “Σωστό σε βρίσκω!”. Η αντίδρασή του εμπεριείχε χαρά (για την ταύτιση των απόψεων), αλλά και προβληματισμό για το μέλλον του συλλόγου, σε όλα τα σπορ...

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η καζούρα: “Ένα πρωτάθλημα πήρατε στο βόλεϊ και το κάνατε μεσανατολικό! Στο ποδόσφαιρο πόσα χρόνια έχετε να πάρετε;”.

Απάντηση δεν δόθηκε, διότι μετά την παρέλευση δεκαετίας οι επιτυχίες (όταν δεν έχουν την ανάλογη συνέχεια)... παραγράφονται!

Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιώργος Τσίπρας ήταν στην ομάδα εργασίας που “έτρεχε” - πριν ένα με δύο χρόνια, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ- το project “Athens Alive”, για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όλα τα τμήματα του “τριφυλλιού”.

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου παραπέμφθηκε στις καλένδες, η κυβέρνηση άλλαξε και το νέο γήπεδο αποδεικνύεται όνειρο θερινής νυκτός για τους φίλους του Παναθηναϊκού (ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ