Όλα έτοιμα για το προσυνέδριο της ΝΔ και την ομιλία του πρωθυπουργού

Αναμένεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ξεκίνησε η προσέλευση των συμμετεχόντων - Δείτε φωτογραφίες

Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Λίντο χτυπάει σήμερα η "καρδιά" του προσυνεδριακού διαλόγου που έχει ανοίξει η ΝΔ ανά την επικράτεια καθώς σε λίγη ώρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Οι συμμετέχοντες είναι πολλοί - μετά και τη μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών στελεχών - και καταφτάνουν από όλη την Κρήτη με λεωφορεία αλλά και ιδιωτικά. Στην είσοδο υπάρχει πύλη ανίχνευσης μετάλλων, απ' όπου υποχρεωτικά περνάνε όλοι, πριν εισέλθουν στο χώρο. 

nd

Ο έλεγχος που κρίνεται απαραίτητος για όλους, έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και να έχει σχηματιστεί ουρά έξω από το κλειστό γυμναστήριο. 

nd

nd

nd

ΔΦ

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει λίγο μετά τις 10.00, ωστόσο υπάρχει μία δικαιολογημένη και εν πολλοίς αναμενόμενη καθυστέρηση έως ότου μπουν στο Λίντο όλοι οι συμμετέχοντες. 

nd

nd

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τη γενική τοποθέτηση του πρωθυπουργού κατά την οποία θα παρουσιάσει τους άξονες της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης θα γίνουν αναφορές και στο ζήτημα των ημερών, την επανεκκίνηση δηλαδή των ερευνών για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη.

 

 

 

Δείτε επίσης:

Στο Ηράκλειο ο Κ. Μητσοτάκης για το προσυνέδριο της ΝΔ

Τρέχουν στη ΝΟΔΕ, για την κάθοδο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο!

Στα Χανιά, πριν το προσυνέδριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ