Παραίτηση και σοβαρές καταγγελίες για τμήμα του Βενιζελείου

Παραίτηση και σοβαρές καταγγελίες για τμήμα του Βενιζελείου

Παραιτήθηκε από τη θέση του ο υπεύθυνος του Τμήματος Διαχείρισης Υλικού στο νοσηλευτικό ίδρυμα

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο υπεύθυνος του Τμήματος Διαχείρισης Υλικού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο οποίος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ότι υπέβαλε την παραίτησή του ζητώντας παράλληλα από τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα να παρέμβει άμεσα. 

Στην ανάρτησή του ο Μανόλης Βιτώρος κάνει λόγο για "εκφοβισμούς και συκοφαντίες" και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην παραίτηση. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα υποστήριξης και τα τηλέφωνά σας και θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για το τί έγινε.
Το 2015 κλήθηκα να δημιουργήσω εκ του μηδενός την ενιαία διαχείριση υλικού στό Νοσοκομείο. 
Μαζί με τους λιγοστούς στην αρχή συνεργάτες μου κατάφερα να δημιουργήσω μια ζηλευτή από όλους διαχείριση υλικών και παγίων,(σε ερώτηση μου κάποια στιγμή και μετά από έλεγχο ορκωτού τον ρώτησα πως μας βρίσκεις) 
Απάντηση ακριβώς μετά το Ωνάσειο. 
Δημιούργησα αποθήκες με logistiks πρώτος από όλη την Κρήτη και πλήρη ηλεκτρονικοποίηση των διαδικασιών (βλέπε αιτήσεις χορήγησης αγοράς και έγκρισης δαπάνης) 
Πολλοί συνάδελφοι από άλλα Νοσοκομεία όχι μόνο της Κρήτης ακόμα και τώρα ζητάνε την βοήθεια μου στο κομμάτι της Διαχείρισης και όχι μόνο. 
Πραγματοποίησα δύο σεμινάρια στην βιβλιοθήκη και ένα ηλεκτρονικό (υπάρχει στo sait του Νοσοκομείου) για εκπαίδευση των προϊσταμένων στην σωστή διαδικασία λειτουργίας των αποθηκών τους και στίς απογραφές. 
Ενημέρωσα δύο φορές κλιμάκιο του Νοσοκομείου Χανίων μετά από αίτημά τους για το πως πρέπει να στηθεί μια διαχείριση. 
Ανακηρύχθηκα πρώτο τμήμα του 2019 σε επίτευξη στόχων και παραγωγικότητας. 
Κατάφερα μετά την καταστροφική πυρκαγιά να συνεχιστεί η λειτουργία του Νοσοκομείου χωρίς να  υπάρξει έλλειψη ούτε σε καρφίτσα. 
Μετακόμισα όλες τις αποθήκες τέσσερις φορές χωρίς να πληρώσει το Νοσοκομείο ούτε δεκάρα αλλά με προσωπική εργασία των συναδέλφων και εμού. 
Μέχρι την αποφράδα ημέρα που ανέλαβαν οι άσχετοι και επικίνδυνοι και άρχισαν χρησιμοποιώντας τους ρουφιάνους τους να εκφοβίζουν μιλώντας για τρελές κονόμες για διαπλεκόμενους και μεταφράζοντας το ενδιαφέρον για την δουλειά σε διαπλοκή και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε επιστρέφοντας ανυπόγραφα τα αιτήματά μας για εξωσυμβατικά και εγώ να αγχώνομαι μέσα σε αυτή την λαίλαπα της πανδημίας και γενόμενος δέκτης των παραπόνων όλου του προσωπικού να πρέπει να αντιμετωπίζω και την ιταμή συμπεριφορά μια άσχετης διοίκησης. 
Επέλεξα να παραιτηθώ από υπεύθυνος της αποθήκης μη αντέχοντας άλλο και μη έχοντας χρήματα να σπαταλήσω σε δικηγόρους για συκοφαντική δυσφήμηση αν και θα έπρεπε ανοίγοντας τον δρόμο για τα δικά τους παιδιά. 
Καλώ το σωματείο να παρέμβει όπου χρειάζεται κατά της υποδιοικήτριας γιατί εκφοβίζει συκοφαντεί συναδέλφους και  σαμποτάρει το Νοσοκομείο μας. 
Αυτά τα ολίγα καλή δύναμη σε όλους και καλή Ανάσταση".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ