ΠΑΣΟΚ: Διάψευση για τα περί συνάντησης στενής συνεργάτιδας Ανδρουλάκη με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Τι αναφέρει η απάντηση του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε συνάντηση της Έλενας Αναστασίου διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη, με τον διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη διαψεύδουν πηγές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Oπως σημειώνουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη  διαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε, όπως αναφέρεται ψευδως. Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς».

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους.

Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι  διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του.»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ