Περιμένει εδώ και 26 μέρες να χειρουργηθεί στο ΠΑΓΝΗ!

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, όπως υποστηρίζουν, σχεδόν καθημερινά ειδοποιούν για χειρουργείο, μέχρι και προνάρκωση και ρούχα χειρουργείου χορήγησαν και μετά ακύρωσαν την επέμβαση!

Η κατάσταση είναι δύσκολη στα νοσοκομεία μας, το ξέρουμε εδώ και και καιρό αλλά υπάρχουν και κάποια όρια στις αντοχές και την υπομονή των ασθενών.

Όπως συμβαίνει με την περίπτωση ασθενή, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του cretalive και κλείνει κοντά ένα μήνα περιμένοντας να χειρουργηθεί .

Όπως μας μετέφεραν, ο ασθενής μεταφέρθηκε από τα επείγοντα του νοσοκομείου στην ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ με κάταγμα στην κνήμη.

Επί 23 ημέρες ήταν σε αναμονή για το χειρουργείο την ίδια ώρα που οι γιατροί της κλινικής αδυνατούσαν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους να βρουν κρεββάτι για να νοσηλευτεί.

Περιστατικά, που νοσηλεύτηκαν μετά από τον αναγνώστη μας, έχουν ήδη χειρουργηθεί, άγνωστο πώς, αν και το μυαλό των συγγενών του ασθενή πηγαίνει στη γνωστή αρρωστημένη παθογένεια του συστήματος.

Και σα μην έφτανε αυτό, 2 εβδομάδες τώρα, υποστηρίζουν πως σχεδόν καθημερινά τους ειδοποιούν για χειρουργείο, μέχρι και προνάρκωση και ρούχα χειρουργείου χορήγησαν και μετά ακύρωσαν την επέμβαση!

Και εύλογα διερωτώνται οι συγγενείς του ασθενούς: είναι δυνατόν να μην υπάρχει πρόγραμμα για τις χειρουργικές επεμβάσεις τουλάχιστον σε μέρες που δεν εφημερεύει το νοσοκομείο;

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια μεγαλύτερη διαφάνεια αναφορικά με την λίστα που τηρείται; Γιατί τέτοια κοροϊδία; Αυτή είναι η δωρεάν δημόσια υγεία μας;

Οι ερωτήσεις είναι για τη διοίκηση του νοσοκομείου και ευχαρίστως αναμένουμε την απάντηση!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ