Ποιες θέσεις μένουν κενές για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- με ποια κριτήρια οι επιλογές!

Ποιες θέσεις μένουν κενές για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- με ποια κριτήρια οι επιλογές!

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει "κλείσει" το θέμα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιτροπή αξιολόγησης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, στο Ηράκλειο, με το παιγνίδι πάντως, όπως μαθαίνω, να είναι ακόμα ανοικτό για ορισμένες θέσεις. Υπενθυμίζω πως θα υπάρχουν 11 υποψήφιοι εκ των οποίων 7 άνδρες και 4 γυναίκες.

Όπως πληροφορούμαι λοιπόν έχουν ήδη κλείσει σε ότι αφορά τους άνδρες υποψήφιους οι 5 εκ των εφτά ( συμπεριλαμβανομένης και της υποψηφιότητας Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο) και απομένουν δύο ακόμα υποψήφιοι, όπου υπάρχουν 4 δυνατές υποψηφιότητες. Δεν έχει νόημα να σας πω ποιοι είναι αυτοί οι τέσσερις, μπορώ όμως να σας περιγράψω τα κριτήρια που μαθαίνω πως θα πρέπει να πληρούν οι τελικές επιλογές από το ΠΑΣΟΚ.

Πρώτο κριτήριο η κάλυψη του πρωτογενούς τομέα καθώς τα ονόματα που μέχρι σήμερα έχουν «κλειδώσει» δεν καλύπτουν τον αγροτοκτηνοτροφικό πληθυσμό του νομού, κι είναι ένα κομμάτι που δεν θέλουν να αφήσουν τα άλλα δυο κόμματα να παίζουν μόνα τους. Το δεύτερο είναι η κάλυψη της Μεσαράς που αυτή τη στιγμή δεν έχει υποψήφιο και το τρίτο και εξίσου σημαντικό, η όποια επιλογή να παίρνει κόσμο και ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ!

Σε ότι αφορά τις γυναικείες υποψηφιότητες πληροφοριακά να σας πω επίσης πως από τις τέσσερις υποψηφιότητες φαίνεται να έχουν κλείσει δύο, αναζητούνται κι άλλες δύο με τη διάθεση πάντως επ' ουδενί να είναι ως υποψηφιότητες "συμπληρωματικές", αλλά να ανακατεύουν την τράπουλα!
Για να δούμε, κοντός ψαλμός αλληλούια, φρονώ πως ως το τέλος του άλλου μήνα θα έχουν κλείσει όλα…

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ