Την έπιασαν να καπνίζει και την «κοπάνησαν»!

Την έπιασαν να καπνίζει και την «κοπάνησαν»!

Τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε σε υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας αλλά και στην προϊσταμένη της

Ιδιαίτερα αυστηροί έχουν γίνει οι αντικαπνιστικοί έλεγχοι της αστυνομίας σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους δουλειάς για τους μανιώδεις καπνιστές που δεν αφήνουν το κουσούρι, ούτε κατά την ώρα εργασίας τους.

Έτσι όπως μαθαίνω σήμερα στο χώρο του ΕΦΚΑ, πρώην ΙΚΑ στο Σταυρωμένο, βρέθηκαν αστυνομικοί που έκαναν τσακωτή μια υπάλληλο την ώρα που κάπνιζε κι ενώ εργάζεται σε μια ιδιαίτερη υπηρεσία όπως είναι εκείνη του Μητρώου. Μάλιστα χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ επιβλήθηκε στην υπάλληλο και άλλα 500 ευρώ βεβαιώθηκαν στην προϊσταμένη του τμήματος, όπως προβλέπουν οι διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου. 

Πιθανότατα το ζήτημα θα πάρει και υπηρεσιακή διάσταση, καθώς μετά την επιβολή του προστίμου είναι δύσκολο να μην ασχοληθεί και πειθαρχικά η υπηρεσία καθώς η διεύθυνση είναι αναγκασμένη να κινήσει τη σχετική διαδικασία. Θα το κάνει; Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία του καπνίσματος εφόσον κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό και να κόψουν ( τουλάχιστον εντός υπηρεσιας ) την κακή συνήθεια !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ