Πώς ανέβηκαν οι μετοχές του Δένδια στο πολιτικό χρηματιστήριο

Πώς ανέβηκαν οι μετοχές του Δένδια στο πολιτικό χρηματιστήριο

Τον εξυμνούν και μέσα που πάνε κόντρα στο Μαξίμου

Είναι προφανές πια ότι ο Νίκος Δένδιας ανέβασε τις μετοχές του στο πολιτικό χρηματιστήριο μετά την...επιβλητική εμφάνιση μέσα στην Άγκυρα. Ο ίδιος έγραψε ιστορία και φαίνεται πως βάζει παρακαταθήκη πλέον για ένα μεγάλο φαβορί μέσα στο κόμα. Κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα πρωτοσέλιδα του κεντροδεξιού Τύπου που επαινούν τον Νίκο Δένδια ενώ κάποια από αυτά μέσα στέκονται απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη κι αυτό ίσως δεν αρέσει στο Μαξίμου.

Για παράδειγμα η εφημερίδα Εστία, που επικρίνει σε σταθερή βάση τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνιζε ότι «ο Δένδιας συνέτριψε τον Τσαβούσογλου μέσα στην  Άγκυρα» με τις «καταιγιστικές απαντήσεις» που έδωσε.

Η εφημερίδα Δημοκρατία - αυτή κι αν έχει ανοιχτό μέτωπο με το Μαξίμου- θεωρεί με πηχυαίους τίτλους ότι «Έγραψε Ιστορία ο Δένδιας». Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκαν και ο Ελεύθερος Τύπος («Ο Δένδιας γκρέμισε live τις προκλήσεις Τσαβούσογλου") αλλά και Τα Νέα («Σκληρή απάντηση μέσα στην  Άγκυρα»).

Αλλά και το κεντρικό άρθρο της ιστοσελίδας Antinews, που απευθύνεται στους θιασώτες του Αντ. Σαμαρά, υπό τον τίτλο «Στο μέτωπο Καραμανλή - Σαμαρά ο Δένδιας (Ο επόμενος πρωθυπουργός;)».

Ο συντάκτης αφού διαβεβαιώνει ότι «οι  Έλληνες, πλέον, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι», υπογραμμίζει ότι «με μία κίνηση, συντασσόμενος με το μέτωπο κατά του εθνομηδενισμού που δημιούργησαν Καραμανλής - Σαμαράς, ο Νίκος Δένδιας κυριολεκτικά κονιορτοποίησε τις μεθοδεύσεις που οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια σε νέα εθνική ταπείνωση». Με χολερική δε διάθεση θεωρεί ότι «ο Κυριάκος... θέλοντας και μη θα γίνει πατριώτης. Αυτά είναι τα ωραία... γυρίσματα στην πολιτική»...


 

Δείτε επίσης:

Κ. Φίλης στο Livetalks: Σημείο προς σημείο η απάντηση Δένδια στην παράλογη ατζέντα της Τουρκίας

Ο Δένδιας που έγραψε ιστορία και οι γνωστοί... παράφωνοι της ιστορίας

Σύγκρουση Δένδια – Τσαβούσογλου on air για Αιγαίο και Θράκη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ