Στο πλευρό της Β. Παπαευαγγέλου ο Δημήτρης Γεωργόπουλος

"Πολύ σωστά απάντησε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας" τονίζει σε ανάρτησή του ο διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ

Υπέρ της Βάνας Παπαευαγγέλου τάχθηκε με ανάρτησή του ο Καθηγητής Εντατικής Ιατρικής - Πνευμονολογίας και
Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Γεωργόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις της για τους διασωληνωμένους ασθενείς. 

"Η απάντηση της καθηγήτριας ήταν σωστή" τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γεωργόπουλος επισημαίνοντας ότι "Οι ενδείξεις διασωλήνωσης και εισαγωγής σε Μ.Ε.Θ. είναι συγκεκριμένες". Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής Εντατικής Ιατρικής - Πνευμονολογίας σημείωσε:

"Πολύ σωστά απάντησε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας κ. Βάνα Παπαευαγγέλου.  Οι ενδείξεις διασωλήνωσης και εισαγωγής σε Μ.Ε.Θ. είναι συγκεκριμένες.  Η αποστολή των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας είναι να σώζουν ανθρώπινες ζωές και όχι να παρατείνουν τη διαδικασία του θανάτου.  Η παράταση της διαδικασίας του θανάτου είναι ανήθικη και αντιβαίνει πλήρως την ορθή ιατρική πρακτική.  Αλίμονο εάν όλοι οι άνθρωποι πέθαιναν διασωληνωμένοι. Εάν κάποιος δεν γνωρίζει πως λειτουργεί μια Μονάδα Εντατικής καλύτερα να μη μιλά για τέτοια θέματα.  Απλώς εκτίθεται". 

Διαβάστε επίσης:

Παπαευγγέλου: «Κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση μου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ