Την 2η δόση εμβολίου θα κάνει ο σύζυγος της Γλυκερίας

Την 2η δόση εμβολίου θα κάνει ο σύζυγος της Γλυκερίας

Υπέρμαχος του εμβολιασμού, όπως και η άτυχη 44χρονη

Ραντεβού για να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου ζήτησε ο συζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, μητέρας τριών παιδιών,  που έχασε τη μάχη από παρενέργειες που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό της. 

Ο Μανόλης Κρυσοβρυσανάκης, το μόνο που ζήτησε ήταν να κάνει τη δεύτερη δόση όχι με το εμβόλιο της AstraZeneca αλλά με άλλο σκεύασμα. 

Την είδηση, έκανε γνωστή με ανάρτησή του γιατρός του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας γράφοντας:

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγες ημέρες….

Ενώ βρισκόμουν στο τακτικό ιατρείο μου , έρχεται η νοσηλεύτρια βάρδιας του εμβολιαστικού και με σχεδόν τρεμάμενη φωνή μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο τηλέφωνο για να συνομιλήσω με κάποιο πολίτη αναφορικά με τη 2η δόση του εμβολίου του.

Στη γραμμή του τηλεφώνου ήταν ένας ευγενέστατος κύριος , που μέχρι να ακούσω το όνομά του δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την πραγματοποίηση του διαλόγου μας .

«Μανώλης Κρυοβρυσανάκης» .

Μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι το ονοματεπώνυμό του στο πρώτο άκουσμα , πρόκειται όμως για το σύζυγο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που «έφυγε» πριν ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του εμβολιασμού της .

Ήσυχη φωνή , γλυκός λόγος αναμειγμένος με περίσσιο πόνο …. δηλώνει ότι η μόνη του παράκληση είναι να πραγματοποιήσει τη 2η δόση του δικού του εμβολιασμού καθαρά για ψυχολογικούς λόγους με άλλο σκεύασμα, αφού τόσο αυτός όσο και η Γλυκερία ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ των εμβολίων. Μάλιστα η ίδια του είχε ζητήσει να συνεχίσει ….ώστε να μην γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών !!!

Τού ζήτησα την άδεια να γράψω για το διάλογό μας, στέλνοντάς του το κείμενο να το διαβάσει πριν τη δημοσίευση, και με εξέπληξε ακόμη μια φορά λέγοντας:

« Γιατρέ από τη συνομιλία μας κατάλαβα πολλά και σου έχω εμπιστοσύνη τι θα γράψεις …μη μου στείλεις τίποτα !!!!

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

Δείτε επίσης:

Το "κατηγορώ" του Μανόλη Κρυοβρυσανάκη για το χαμό της Γλυκερίας

Με πίκρα και αναπάντητα "γιατί" το τελευταίο αντίο στη Γλυκερία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ