Το χτένισμα των 70s που κάνει δυναμικό comeback

Το χτένισμα των 70s που κάνει δυναμικό comeback

Συνδυάζει δύο από τις πιο δυναμικές τάσεις του 2021 για τα μαλλιά

Εμπνευσμένο από το χτένισμα της Φάρα Φόσετ, της θρυλικής ηθοποιού που έμεινε στην ιστορία για τη συμμετοχή της στην ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», και άλλες διασημότητες των 70s, το πιο καυτό χτένισμα της εποχής χαρακτηρίζεται από όγκο και γοητεία.

Οι αναβιώσεις του εικονικού «Fawcett Flip» βρίσκονται παντού στα κοινωνικά μέσα, εμπνευσμένες από το εμβληματικό χτένισμα της ηθοποιού. Θρυλικές διασημότητες από την Αμερική, τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία, όπως η ίδια, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Καθρίν Ντενέβ, έχουν δοκιμάσει όλες το συγκεκριμένο χτένισμα, κάνοντας του πάντες να μιλούν για τα μαλλιά τους.

Το χτένισμα της δεκαετίας του 1970 κάνει δυναμική επιστροφή χάρη στα social media, κυρίως στο Instagram και στο Tiktok, ενώ διάφορες συμβουλές έχουν δημοσιευτεί σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, σύμφωνα με τη γαλλική Vogue, για να βοηθήσουν όλες εκείνες που επιθυμούν να δοκιμάσουν αυτό το εξαιρετικά εντυπωσιακό χτένισμα στο σπίτι τους.

Αν αναρωτιέστε πως μοιάζει, έχετε στο νου ότι όλα έχουν να κάνουν με ογκώδεις, ευάερες και μεγάλες μπούκλες, συνοδευόμενες (αν θέλετε) από μια φράντζα χωρισμένη στη μέση (curtain fringes) για ακόμη περισσότερη ένταση.

Το «Fawcett Flip» αποτελεί τον εξαιρετικά μοντέρνο συνδυασμό δύο εκ των πιο δυναμικών τάσεων του 2021 για τα μαλλιά, το στέγνωμα με το πιστολάκι και το layering των μαλλιών.

Η καθεμία από εσάς μπορεί να το επιτύχει πολύ εύκολα -αν φυσικά έχει το κατάλληλο κούρεμα- με ένα πιστολάκι και την βούρτσα της ή ακόμη και με τα κλασικά ρόλεϊ. Ωστόσο, τα καλύτερα αποτελέσματα σύμφωνα με τον Chirs Appleton, hairstylist διάσημων celebrities, επιτυγχάνεται με το σίδερο για τα μαλλιά.

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ