Ντιπ με κελυφωτό φιστίκι Αίγινας και αρωματικό λάδι

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Υλικά

Για το ντιπ:

700 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

200 γρ. κελυφωτό φιστίκι Αίγινας

3 κ.σ. άνηθος

3 κ.σ. δυόσμος

Χυμός από 1/2 λεμόνι

Αλάτι - Πιπέρι


Για το αρωματικό λάδι:

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1κ.γ. σπόρους κύμινο

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

Καλυφωτό φιστίκι Αίγινας καβουρδισμένο


Για το σερβίρισμα: 4 ψημένες Ελληνικές πίτες

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ