Το πιο λαχταριστό κέικ με μέλι και ελαιόλαδο από τον Γ. Νικολαΐδη

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Υλικά:

200 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
200 γρ. μέλι
3 αυγά
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
50 ml χυμό πορτοκαλιού
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
300 γρ. αλεύρι


Για το γλάσο σοκολάτας;

180 γρ. σοκολάτα (60% κακάο)
80 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. μέλι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ