Αττική Οδός: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει λόγω της κακοκαιρίας

Αττική Οδός: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει λόγω της κακοκαιρίας

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου, η εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό ανακοίνωσε ότι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός και η εταιρεία δεν το δέχτηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, και αναπαράγουν ενημερωτικά μέσα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρεία δεν το δέχθηκε».

Νωρίτερα, σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε ότι η τροχαία της Αττικής Οδού προειδοποιούσε από τις 10 το πρωί και πίεζε την διαχειρίστρια εταιρία να κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των βαρέων οχημάτων στις εισόδους αυτής, κάτι που δεν εισακούστηκε ή δεν εκτιμήθηκε ανάλογα από τους αρμόδιους της διαχειρίστριας εταιρίας.

 

 

 

Η εταιρία δεν αποδέχτηκε αρχικά το αίτημα, το οποίο έκανε αποδεκτό πολύ αργότερα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Η σύμβαση του κράτους με την διαχειρίστρια εταιρία της Αττική Οδού, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει ότι η διαχειρίστρια εταιρία είναι αυτή που αποφασίζει για την διακοπή της κυκλοφορίας, δηλαδή αυτή το ζητάει από την τροχαία (δεν μπορεί να το αποφασίσει μόνη της δηλαδή η τροχαία αν δεν το ζητήσει η εταιρία) κάτι το οποίο από ότι φαίνεται έγινε στις 14.00 το μεσημέρι σύμφωνα με  έγγραφο που επικαλείται ο ΣΚΑΙ.

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ