Διαρροή νερού διακόπτει παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Οσο για την αιτία οι απόψεις διίστανται
Λίγο μετά τις 22:30 διακόπηκε η παράταση 1993 του Ζιλιέν Γκοσλέν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Οι θεατές ενώ είχαν αφοσιωθεί στον καταιγιστικό ρυθμό της παράστασης του 30χρονου Γάλλου δημιουργού ήχος από έντονη ροή νερού στο βάθος της αίθουσας άρχισε να αποσπά την προσοχή τους.
Λίγα λεπτά αργότερα η παράταση διακόπηκε καθώς ο χώρος των πίσω καθισμάτων άρχισε να πλημμυρίζει. Ζητήθηκε από το ακροατήριο να εκκενώσει την αίθουσα.
Ως αργά το πρόβλημα δεν είχε αποκατασταθεί. Οσο για την αιτία οι απόψεις διίστανται: Ισως οφείλεται στην ενεργοποίηση του συστήματος πυρασφάλειας λόγω της χρήσης καπνού κατά τη διάρκεια της παράστασης, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο διαρροής.
- Τσίπρας για το Αthenspride: «Η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει παρούσα»
- Στη Θεσσαλονίκη η 11η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία
- Στις 42.521 οι μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο έως το 2022
Πηγή:tovima.gr