Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Εξαλλος ο ηθοποιός με τη Λένα Δροσάκη - Ενταση στη δικαστική αίθουσα

Newsroom
Newsroom

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια της δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή την κατάθεση της Λένας Δροσάκη

Την έντονη αντίδραση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε η κατάθεση της Λένας Δροσάκη που συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή (25/11), για δεύτερη ημέρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. «Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση» είπε ο ηθοποιός μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στη δικαστική αίθουσα. Αιτία αυτής της αντίδρασης ήταν η ερώτηση προς τη Λένα Δροσακη για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη, με τη μάρτυρα να περιγράφει μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δεν μπορεί να πει το όνομα.

Προεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.
Δροσακη: Συγγνώμη δεν ήξερα…
Τότε, πετάχτηκε όρθιος ο Πέτρος Φιλιππιδης και φώναζε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;» με την Ελπίδα Νίνου να τον ηρεμεί και να κάθεται αμέσως μετά στην καρέκλα, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να κάνει μια δήλωση, λέγοντας ότι τον προκαλούν.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η κατάθεση της Λένας Δροσάκη, η οποία συνεχίζει να κάνει αναφορά σε σειρά κακοποιητικών συμπεριφορών που βίωσε κατά τη γνωριμία της με τον κατηγορούμενο ήδη από το 2007, όταν τη γνώρισε ως φοιτήτρια θεατρικής σχολής και την παρενοχλούσε τηλεφωνικά, έως το 2018, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Εγκλημα στο Οριαν Εξπρές», την οποία σκηνοθετούσε και όπως η ίδια κατέθεσε, της φερόταν με τον χειρότερο τρόπο.

«Αρχισε να φωνάζει “όταν μιλάω εγώ δεν μιλάει κανείς” και με ρωτούσε “τι έγινε μωράκι μου;” Μπροστά σε άλλους ηθοποιούς, έλεγε “μωρό μου άμα σε στείλω στην Καβάλα θα δεις τι έχεις να πάθεις”. Μια άλλη φορά γελάσαμε εγώ με ένα συνάδελφο και έγινε κι άλλη έκρηξη, ότι δεν τον σεβόμαστε, ότι τον προσβάλλουμε. Τότε μπόρεσα για πρώτη φορά να του πω ότι θέλω σεβασμό... Εκρηξη χειρότερη τότε, με τις χειρότερες βρισιές... “Σήκω φύγε αν δε σ’ αρέσει... δεν θα βρεις δουλειά ξανά...”».

Πηγή: reader.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ