Έκλεψε κεταμίνη και έκανε χρήση – Ζει από θαύμα

Έκλεψε κεταμίνη και έκανε χρήση – Ζει από θαύμα
Newsroom
Newsroom

Ο 31χρονος έκλεψε αναισθητικά, ηρεμιστικά φάρμακα, και κεταμίνες από κτηνιατρεία, ιατρείο και εμπορικό κατάστημα

Ζει από θαύμα ένας 31χρονος κάτοικος Σερρών, με καταγωγή από την Ρωσία τον οποίο συνέλαβε η Αστυνομία στον Βόλο για τις κλοπές σε κτηνιατρεία, ένα ιατρείο και ένα εμπορικό κατάστημα από τις 9 ως τις 25 Μαΐου.

Ο 31χρονος έκλεψε αναισθητικά, ηρεμιστικά φάρμακα, μέχρι και κεταμίνες από τα κτηνιατρεία , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρήκε σπίτι του τις μισές σχεδόν ποσότητες από τα φάρμακα, καθώς είχε καταναλώσει τις ουσίες. Έγινε σύμφωνα με πληροφορίες γνωστό και δεν διαψεύστηκε από αστυνομικές πηγές πως είχε καταναλώσει ποσότητα ακόμα και από κεταμίνη, με κίνδυνο να χάσει την ζωή του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, χθες στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε αντιμετώπισε δακρυσμένος και κλονισμένος τους δικαστές, ενώ ο “φάκελός” του για ληστείες, κλοπές και πλημμελήματα που σχετίζονταν με την χρήση ναρκωτικών, ήταν τρισέλιδος. Η αξία των φαρμάκων και των κλοπιμαίων ήταν σύμφωνα με τους παθόντες 15.000 ευρώ.

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, παρουσία του συνηγόρου του, αλλά το δικαστήριο αναβλήθηκε για την Τετάρτη, λόγω απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία από βιντεοληπτικό υλικό και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Βόλο, όπου εντοπίσθηκε πεζός.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης που ζει στον Βόλο στο σπίτι μιας φίλης του , κατά το χρονικό διάστημα από 09-05-2022 έως 24-05-2022, έκλεψε ένα ποδήλατο από πυλωτή πολυκατοικίας και έκανε πέντε διαρρήξεις , τέσσερις τετελεσμένες και μια απόπειρα, σε κτηνιατρεία, ιατρείο, εμπορικό κατάστημα και τεχνικό γραφείο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ