Επίθεση με βιτριόλι: Η σάρωση των επικοινωνιών έβγαλε "λαβράκι"

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδας πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι, καθώς έχουν πλέον στην κατοχή τους τη φιγούρα της, τη φωνή της αλλά και τη διαδρομή της προς το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η σάρωση των επικοινωνιών φαίνεται ότι έβγαλε λαβράκι, καθώς εντοπίστηκε τηλέφωνο ύποπτης στην περιοχή της Καλλιθέας. Είναι βέβαιο ότι η δράστρια κρύβεται και θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το τέλειο σχέδιο. Όμως οι έρευνες δεν σταματούν και συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις πρόσωπα «κλειδιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, οι αστυνομικές Αρχές έχουν δύο ηχητικά ντοκουμέντα με τη φωνή της γυναίκας, που εκτιμούν ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, στην Καλλιθέα. Πρόκειται για ένα δεύτερο ηχογραφημένο τηλεφώνημα που είχε κάνει και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για την ίδια γυναίκα. Στη διάθεσή τους έχουν πλέον ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας πάνω από 1 λεπτό. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει κάποια ξενική προφορά, ενώ εκτιμάται πως η ηλικία της είναι περίπου 30-35 ετών. Αν και η εικόνα είναι από ψηλά, υπάρχει γωνία όπου διακρίνεται το πρόσωπό της. Είναι όμως δύσκολο να ταυτοποιηθεί, καθώς η γυναίκα φαίνεται να είναι μεταμφιεσμένη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, υπάρχει αισιοδοξία ως προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης και υποστήριξε ότι όλα τα στοιχεία ερευνώνται μέχρι να δέσει η δικογραφία.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ