Φιλιππίδης: Το πρώτο 48ωρο στην Τρίπολη – Πότε θα μεταφερθεί σε θάλαμο

Φιλιππίδης: Το πρώτο 48ωρο στην Τρίπολη – Πότε θα μεταφερθεί σε θάλαμο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς ακόμα δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει την προφυλάκισή του. Πότε θα βγει από την καραντίνα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συμπλήρωσε τις πρώτες 48 ώρες στο κελί των 8 τετραγωνικών μέτρων στις φυλακές της Τρίπολης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ, ενώ παραμένει σε καραντίνα εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό που ισχύουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Ο ηθοποιός, που κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Τρίτη, θα μεταφερθεί σε θάλαμο όταν συμπληρωθούν τουλάχιστον 5 ημέρες που απαιτούνται, ενώ μέχρι τότε θα προαυλίζεται μόνος του. Επίσης, σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να έχει φυσική επαφή με την οικογένειά του λόγω της καραντίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Τρίπολη, ο ίδιος περπατά όσο μπορεί στο μικρό κελί του και προφανώς σκέφτεται πώς βρέθηκε από το «παλάτι» του Ψυχικού σε ένα δωμάτιο που τίποτα δεν θυμίζει το χλιδάτο παρελθόν του. Ακόμη, δεν μπορεί να πιστέψει την πτώση του. Πώς, όμως, θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μετά τις φρικιαστικές καταγγελίες που έγιναν εναντίον του; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αυτή την στιγμή ο Φιλιππίδης βρίσκεται στον ίδιο χώρο με άλλα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Τρίπολη και έχουν τεθεί και αυτοί σε καραντίνα.

Από το κελί στον θάλαμο

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν υπάρχουν κελιά. Οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας λίγο πάνω ή κάτω από 20 άτομα. Εκεί θα ζήσει για τους επόμενους μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης.

 

Πηγή: In.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ