Λεβέντης: Στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών θα ζητήσω την παραίτηση του Τσίπρα
Είπε «όχι» σε πρόωρες εκλογές
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ζήτησε «νέα κυβέρνηση, οικουμενική, τεχνοκρατών», ενώ παράλληλα είπε «όχι» σε πρόωρες εκλογές.
«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί οι βουλευτές του είναι στα κάγκελα, αφού εξαπατήθηκαν και ψήφισαν το σκληρό πακέτο μέτρων με προοπτική να ρυθμιστεί το χρέος», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ότι «εάν συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Τσίπρα και σχηματισμό νέας κυβέρνησης τεχνοκρατών, η οποία θα στηριχθεί από την παρούσα Βουλή», καθώς, όπως είπε, «ο πρωθυπουργός τα έκανε μούσκεμα στο θέμα του χρέους, έβαλε τον πήχη ψηλά προκειμένου να ψηφίσουν οι βουλευτές του τα μέτρα, ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι δεν θα πάρει τίποτα για το χρέος παρά μόνο μία δήλωση συμπάθειας από τους δανειστές».
- Οι γιατροί απορρίπτουν το σχέδιο νόμου για τις ώρες εργασίας τους
- Τζακ ποτ στο Τζόκερ
- Εικόνες‑σοκ μέσα από το κολαστήριο του «τυφλού βιαστή» της Δάφνης