Μητσοτάκης: "Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη"

Μητσοτάκης: "Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη"
Newsroom
Newsroom

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται προσωπικά και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Μέγα και ασυγχώρητο λάθος, δεν είχα ενημερωθεί», λέει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση των υποκλοπών από την ΕΥΠ.

Επίσης, αναφέρεται προσωπικά και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση που παραχωρεί στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" και θα δημοσιευθεί την Κυριακή 07/08, τονίζει «οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη».

65433334444

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την ίδια γραμμή θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός και στη δήλωση που θα κάνει την προσεχή Δευτέρα επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει ήδη από το βράδυ της Παρασκευής ανταποκριθεί θετικά στα ενδεχόμενα τόσο της σύγκλησης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όσο και της – υπό προϋποθέσεις – συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής.

Τέλος, η κυβέρνηση με ανακοίνωσή της αναφέρει:

 

«Η θέση της Κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων. Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού  που επιδείχθηκε. Η Κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει Υπουργούς της Κυβέρνησης του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».


Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση παρακολουθήσεων: Δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Οι παρακολουθήσεις και η "προφητική" τηλεοπτική παρέμβαση Λαμπρινού

Ό,τι προσπαθούσε ο Τσίπρας 3 χρόνια… το κατάφερε ο Ανδρουλάκης με μια κίνηση!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ