Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου– Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου– Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία»

«Θεωρώ ότι είναι δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην Πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του.»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης το οποίο έχω λάβει από το πρωί» ήταν τα λόγια της βουλευτή της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη κατά την αρχική της τοποθέτηση στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με τους πολίτες «Η βόρεια Αθήνα συζητά».

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει το προσωπικό της ζήτημα υγείας από τον συντονιστή, επίσης βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη, σε συνέχεια της πρωινής της ανάρτησης, με την οποία το γνωστοποίησε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, συνέχισε λέγοντας σχετικά: «Θεωρώ ότι είναι δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην Πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων».

Η συζήτηση αφορά στις γερμανικές εκλογές και τη σημασία τους για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Δείτε επίσης:

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τη Ντόρα Μπακογιάννη: Και σε αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια

Oι ευχές του Νίκου Δένδια στην Ντόρα Μπακογιάννη

Διεγνώσθη με καρκίνο η Ντόρα Μπακογιάννη: "Αποφασισμένη να νικήσω"

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ντόρα, θα βγεις νικήτρια από την περιπέτεια

Αλέξης Τσίπρας για Ντόρα: Είναι μαχήτρια, θα βγει νικήτρια

Τι είναι το πολλαπλό μυέλωμα με το οποίο διαγνώσθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη 

Πηγή: Ertnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ