Οικονόμου: Ο Κ. Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον

Newsroom
Newsroom

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

"Δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική δημιουργούν η αναπαραγωγή αναπόδεικτων ισχυρισμών, τα ψέματα και η κατασυκοφάντηση του Πρωθυπουργού και στελεχών της Κυβέρνησης", αναφέρει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπου Γιάννης Οικονόμου, σε απάντησή του στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι "Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ένα: με αυτούς που κράτησαν την Πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν την χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση; Με αυτούς που αγωνίζονται για την Πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση;".

"Οι προτεραιότητες της κοινωνίας είναι και προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα", πρόσθεσε ο ίδιος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ